Harc az abnormalitás ellen

Július 6-án szombaton tartották a Budapest Pride elnevezésű rendezvényt, ahol már évek óta vonulnak fel a provokatív megjelenésű és viselkedésű LMBTQXY lobbi aberrált egyénei. A válaszreakció sem maradt el, hiszen bajtársaink a Légió Hungáriától profin megszervezett és kivitelezett akcióval vették fel a harcot a devianciával.

Úgy döntöttek, hogy egy mozgó utcafórum keretében nyilvánítják ki nemtetszésüket a Budapest Pride-al kapcsolatban. Igyekeztek célirányosan a deviáns felvonulás résztvevőivel interakciót kialakítani, de álszent jelszavaik ellenére nem mutatkoztak sem nyitottnak, sem toleránsnak.

A Budapest Pride szervezői és az őket támogató liberális média két stratégiai ponton hazudik az események kapcsán.
A résztvevők létszáma a médiában állítottaktól eltérően többszörösen meghaladta a 25 főt, annak ellenére is, hogy csak meghívásos alapon lehetett csatlakozni, és voltak olyanok, akik hozzájuk csapódtak, de el lettek küldve a nem megfelelő viselkedés miatt, hiszen a sikeres lebonyolítás érdekében nem vállaltak, nem vállalhattak közösséget bárkivel.
A második és egyben leglényegesebb pont pedig, hogy hazugság az az állításuk, mely szerint a rendőrség nem zárta kordonok közé a menetet. Minden nagyobb utat és szélesebb teret lekordonoztak, a kisebb utcákat pedig élőerős kordonnal oldották meg.

Az elhallgatás stratégiáját már mi magunk is jól ismerjük, így fontosnak tartjuk ezen gondolatok megosztását itt, ezen a fórumon is. Bár szerkesztőségi táborunk végett nem tudtunk részt venni az eseményen, innen is gratulálunk bajtársainknak a sikeres lebonyolításhoz és biztatunk minden hungaristát, hogy segítse és támogassa a Légió Hungária tevékenységét.

A teljes beszámolót itt olvashatjátok:
https://legiohungaria.org/99-lazadj-a-modern-vilag-ellen-legy-normalis-videos-kepes-beszamolo

Alább pedig a videóbeszámoló:

Éljen a bajtársiasság!

Zöldinges.net – Csikós Gergő

Korábbi cikkek