Az egyetlen út: Ellenforradalom és ellenkultúra – Lázadj a modern világ ellen!

Miután a 20. század első negyedére a kommunizmus forradalmi úton nem tudott hatalomra juttatni Európában, így olyan ismert zsidó marxista gondolkodók, mint Lukács (Löwinger) György, Antonio Gramsci, Leo Löwenthal, Friedrich Pollock, Max Horkheimer, Herbert Marcuse, Franz Leopold Neumann, Otto Kirchheimer, Erich Fromm Theodor Wiesengrund Adorno és Walter Benjamin – a kommunizmus és a liberalizmus vérfertöző frigyéből – megalkottak egy olyan ideológiát, amely az egész nyugati civilizációt, és annak az alapját, a kereszténységet bírálta. Felismerték, hogy amíg áll a keresztény értékekre épülő nyugati kultúra, addig a marxizmus nem képes átevenni a hatalmat. Az irányzat – mely megerősítette azt a tényt, hogy a zsidóság és a marxizmus szorosan kapcsolódik egymáshoz – a filozófusainak helyet adó egyetem után a frankfurti iskola nevet kapta. Céljuk a proletárdiktatúra kiépítése volt a nyugati értelmiség megszerzésével. Ez azt jelentette, hogy a hatalom erőszakos megragadása helyett egy hosszú, több évtizeden át tartó marxista-elitképzésbe kezdenek, amely az oktatás, a művészetek, a média és tudomány fölött átveszi a hatalmat.

Ennek az irányzatnak volt az egyik eszköze a szexuális korlátok eltörlése, vagyis a szexuális szabadosság, amely az 1968-as baloldali párizsi zavargások során a „szeretkezz, ne háborúzz” szlogenként jelent meg. 1968 volt ugyanis az az év, amikor a frankfurti iskola növendékei zászlót bontottak, akikben egy új vezérkart láttak, s akik élére állnak annak a változásnak, amely Európában eltörli a hagyományos értékeket, a kereszténységet, valamint a nemzeti- és faji öntudatot.

Ez az élcsapat ma ott ül az Európai Unió vezető tisztségviselői között, céljaik pedig változatlanok. Az aberráció legitimálásával csendes genocídiumot folytatnak a fehér faj ellen, megrontják gyermekeinket, a bevándorlás elősegítésével pedig megtörik Európa faji és vallási homogenitását. A willkommenskultur felhígítja az európai vért, és meghonosítja Európában a harmadik világ forradalmárjait, az új proletariátust. A bevándorló tömegek mára – élve a liberális szabadosággal – több nyugati no-go zónában bevezették saját vallási törvényeiket, a saríát. Ha pedig mindezt tűrjük, sőt toleráljuk, az belátható időn belül a fehér civilizáció végét fogja jelenteni.

A múlt minden nagy kultúrája csak azért ment tönkre, mert az eredetileg alkotó fajt a vérkeveredés megmérgezte.

Adolf Hitler

Az Európai Unió vezetői nem törődnek azzal, hogy az eltérő kultúrából, etnikumból és vallásból eredő különbségek milyen szocializáció okozta veszélyeket hordoznak magukban, amelynek káros és végzetes hatásait nap mint nap megfigyelhetjük.  

A 20. században indult és napjainkban már a kulturális élet felett szinte teljhatalmat élvező frankfurti iskola eszközei között ott van a homoszexualitás népszerűsítése a gyermekek körében; a drogok és a pedofília legalizálása; a feminizmus és a fehérellenes mozgalmak támogatása; a tömegtájékoztatás ellenőrzése; valamint a házasság, mint intézmény és a hagyományos családmodell megszüntetése.

A modernkori marxizmus mindezt akadálytalanul viszi keresztül a nyugati társadalmakon, miközben hazánkban is vannak – külföldről finanszírozott – hangok, amelyek tagadják a gyermekek születési nemnek megfelelő önazonossághoz való jogát, miközben minden eszközzel kiállnak az LMBTQ-lobbi térnyerése mellett.

A marxizmus ma modern formában igyekszik teret hódítani. Ahogy egykor a „Világ proletárjai, egyesüljetek!”-szemlélet, úgy a modernkori marxizmus ma sem kultúrákban, nemzetekben, vallásokban és rasszokban gondolkodik. Támogatói pedig napjainkban is ugyanabból a körből kerülnek ki.

Ezzel az irányzattal szemben pedig csak egy hatásos fegyver létezik: a tradíciók megőrzése, a modern világgal szembeni lázadás. A keresztény fehér ember kultúrájának, valamint a magyar népi kultúra megőrzése és ápolása, a hagyományainkhoz való ragaszkodás.

A történelem adta folytonosság továbbvitele, és a nemzeti hagyományaink tisztelete a fehér és a magyar jövőt építi, ezért ne engedjük sem a saját, sem pedig a gyermekeink lelkét értékromboló televíziós műsorokkal és zenével fertőzni.

Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz.

Szálasi Ferenc

Lázadj a modern világ ellen! Légy normális!

Zöldinges.net – Nyitrai Máté

Korábbi cikkek