A Norbi ügy margójára: Elég volt a meninizmusból és a feminizmusból!

Mielőtt belevágnék írásom születésének apropójába, szükséges konstatálni, hogy társadalmunk minden téren pártfogolja a degenerációt, ez a kulturális pestis pedig kihat a szépségideálra is. A szépség fogalma alapjáraton valóban szubjektív, nem lehet objektív alapon kijelenteni, hogy XY szép. Mindenkinek van egy zsánere, van aki a fakó, pirospozsgás, smaragdzöldszemű nőket tartja a legkívánatosabbnak, de van aki a napbarnított, teltidomú, szőke hajú, tengerkékszemű hölgyeket, a sort pedig a végtelenségig lehetne sorolni, eltérő tulajdonságok alapján. Igenis léteznek viszont olyan variációk, melyek objektíven betegesek, a társadalomnak pedig nem szabadna szponzorálni életvitelüket. Erre a jelenségre tapintott rá nagyszerűen Paul Joseph Watson, mikor egy fotográfus, súlyosan elhízott nőkről készült albumán keresztül érzékeltette a szépség fogalmának elferdítését. 

Röviden mondhatjuk, hogy a szépség fogalma relatív, míg az egyed külseje nem megy egyértelműen szembe a természettörvénnyel. 

Ennek fényében vizsgáljuk meg Schobert Norbert fitneszguru, celeb, de legelsősorban etikátlan üzletember egyes kijelentéseit:  

A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső.”

Habár nem vagyunk állatok, vágyaink ösztönszerűen működnek, s aki tudatilag nem is leendő gyermekeinek édesanyját keresi, abban is azért uralkodik oly erősen a szexualitás heve, mert igen keveseket leszámítva, a fajfenntartás ősi törvénye belénk van kódolva. Ebből a szempontból vizsgálva Norbinak igaza van, a szikrát a mondhatni alacsonyabb rendű, ám nagyon is szükségszerű ösztönök indítják be, viszont az égő fáklya kizárólag egymás megismerésével, s szeretetével érhető el, görögtűzzé pedig akkor válik, mikor immár férj és feleség számtalan nehézséggel dacolva kitart egymás mellett, melyben Krisztus Urunk segíti őket! Úgy hiszem, Norbi ez utóbbit nem tapasztalta meg alábbi kijelentését elnézve: „Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilm-nézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.

Egyesek szerint Norbi csupán a szülés utáni elhanyagolt állapotra kívánja felhívni a figyelmet, sőt, láttam olyan kommentelőt, aki szerint így sem lépett fel elég keményen, mondván:

 „Trend az is, hogy a terhesség alatt senki sem mer beszólni a nőknek, nem illik, helyette inkább támogatják egymást a hülyeségben, viccesek a hajnalban hűtőt kizabálós történetek, a terhesség alatti fura kívánások, ez a sok plusz kiló nem a terhesség, hanem az önfegyelem hiánya miatt rakódnak le. Sokan úgy érzik, olyankor meg lehet csinálni, pont azért, mert nem szól be senki, nincs lelkiismeret furdalás, lehet zabálni. Aztán meg sírás van utána meg panaszkodás a fatshamingre, a szemét férj bottal sem akarja megpiszkálni többé, pedig ő csak édesanya.

Norbi igazából még finom is volt, nem mert nekimenni a terheseknek, ők annyira tabu, hogy még ő sem merte megcsinálni, pedig arról is beszélni kéne, mert minden valóban ott baszódik el, hogy indokolatlan zabálás van, ami miatt nem néhány plusz kiló megy fel, hanem 20-30 a végére. A kivételeket, “pajzsmirigyeseket” most hagyjuk, ha elhízásról van szó, mindig csak ők léteznek állítólag, azzal senki sem akar szembe nézni, hogy a többségnek igazából nincs jó kifogása.”

Először is nagyon valószínű, hogy mindenki kedvenc ex-rendőre szándékosan használta a „döngő léptek” kifejezést, ezzel is biztosítva a ragályos botrányt, melyre számtalan másik celeb is ugrott, azt csak ők tudhatják, hogy valós felháborodásból, vagy PR-ból. Nem kívánok foglalkozni az üzleti szállal, számomra lényegtelen, hogy milyen indíttatásból kürtölte szét gondolatait, de a kíváncsi olvasónak a következő cikket ajánlom:

Az Update márka hitelességét illetően pedig, Winkler Róbert sörtesztjeit:

Korántsem kizárható viszont, hogy Norbi valóban így gondolkodik, amit alátámaszt, mikor az én ízlésemnek túlzottan is sovány Tatár Csilláról azt mondta, hogy szexi plus-size modell lenne

Ebből levonható a következtetés, miszerint Schobert Norbert a teljesen elfogadható BMI mértékkel rendelkező nőket már kövérnek tartja, a terhes anyukákra pedig automatikusan úgy tekint, mint ahogy mi a PJW videójában látottakra.

Tehát akik szerint nem eme celeb személyét kell vizsgálni, hanem kijelentéseit, annak azt tudom mondani, hogy áldott állapotban levő, vagy azon átesett hölgyről így nyilatkozni nem férfihoz méltó! Meg akiknek tényleg a kijelentés valóságtartalma számít, azok egy bizonyos hányada miért csak azért áll ki Norbi mellett, mert az ellene felszólalók java liberális és feminista? Nekünk értékek mentén kell élnünk, nem holmi reakcióktól fűtve! Ezenfelül engedtessék meg nekem, hogy kijelentsem, a házasságok előbb fognak véget érni a Norbihoz hasonló anyagias és hűtlen egyének miatt, mintsem az elhízás miatt.

Aki szerint pedig a terhes nők „féktelenül zabálnak” illetve „A kismamákban tudatosítani kellene, hogy orvosilag átlag terhességnél indokolt többletkalória a 3. trimesztertől (!!!) mindössze extra 300 kalória, ikerterhességnèl 500. Ez ugye egy kisebb szendvics, nem a napi +1000-1500 kalòria, amit egy átlagkismama MO-on benyom a terhessége első napjától szemét kajából. Ez a magzat szempontjából is fontos, na meg persze a plusz kilók miatt is.” Azoknak azt kell megértenie, hogy különbség van elégséges és ideális között. Statisztikailag biztos kimutatható, hogy mi férfiak milyen könnyen formálhatnánk kockahasat, csak hát ott a munka, vagy van idő enni, vagy nincs, sokunk jó ha iszik 1 liter vizet egy nap, ellenben letolunk 3 energiaitalt, hogy ne aludjunk el a volánnál… ezek után hogy esne, ha hullafáradt állapotodban, egy jól megérdemelt üveg sör után megszólna az asszony, hogy „mikor lesz kockahasad ha csak ülsz és vedelsz?” Ekképpen a terhes nőnek sem leányálom, idővel egyre nehezebb a mozgás, még a takarítás is csak nagy erőfeszítések árán megy, s szervezete igenis megkíván olyan dolgokat, amiket korábban akár nem is fogyasztott. A nagytöbbségnek igenis feljön a plusz 20 kiló, a szerencsésebbek úgy 3 hónappal a szülés után ezt mind leadják, de a mai világban, mikor sokan csak két keresetből tudnak megélni, tényleg az válna az anyagilag hátrányba került család javára, ha az anyuka magát Rubint Rékának képzelve futkorászna, járna pilatesz órára meg szépségszalonba, ahelyett, hogy édesded gyermekével töltené az időt? Tehát, egy egészséges, szerető házasságban egy férfinak mindezt igenis el kell viselnie, különben semmiben sem különbözik a férfigyűlölő feministáktól!

Nevezhetjük ezeket a férfiakat sokféleképpen; meninisták, a „Red Pill” újhulláma, MGTOW mozgalom, stb. Vannak köztük értelmes egyének, de sajnos megtűrik a toxikus nőgyűlölő alakokat, csupán az emancipált női társadalom iránt érzett megvetésük tartja őket össze, elfelejtvén, hogy a kultúrmarxista szellemiség mindenhova behatolt, mindnyájunkat megfertőzött, a megoldás pedig a krisztusi útra való visszatérés. A korábbi két névtelen idézet a Férfihang nevű oldalról származik, s bár kiragadva erősek, de összességében értelmes, konstruktív véleményt alkotni képes felhasználók írták, amit most mutatok, Tisztelt olvasó, az viszont a meninisták legundorítóbb szegletét ábrázolja: Adva vagyon ez az amúgyis gusztustalan cikk, mely alá Huffnágel Pista, az egykori „férfijogi” blogger a következőt írta:

Röviden annyi, hogy kb 25 év van még hátra addig, mire mindenki valósághű androidokkal fog szexelni, a könyv vége már arról szól, hogy mivel ezek elméletileg minden formában gyárthatóak lesznek, vajon milyen etikai kérdéseket vet fel az, ha mondjuk valaki tizenéves kislánynak  vagy kisfiúnak, esetleg állatoknak kinéző robotokkal szeretne szexelni. Mert hogy ugye nem tök mindegy, minek látszik, ha neki az okoz örömet, akkor csinálja nyugodtan, végül is csak egy tárgy.

Az én véleményem az, hogy mi Férfiak tök jól elleszünk majd az ideálunknak megfelelő androiddal, élvezzük majd, hogy használat után csak kikapcsoljuk és beállítjuk a sarokba, meg ilyenek. A nők is így lesznek vele, csak számukra lesz egy nagyon lényeges különbség. Az android ugyas remek lesz az ágyban, megfelelő méretetekkel fog rendelkezni, de egyvalamit nem tud: kifizetni az éttermi számlát, a rezsit, nem fog kocsit rakni anyu segge alá és a többi. Mi ezt megszoktuk, de a nőkre kemény időszak köszönt majd. El kell kezdeniük a saját életük finanszírozását. Teszem hozzá: VÉGRE!

Ja, a cikk és a hangvétele nekem nagyon tetszett, még több ilyet a Férfihangra!

Ezt a szánalmas, dekadens világlátást mutatja be a „Box Detective” című videójáték, mely kétségtelenül klisésen és fekete humorral nyúl a témához, de John Wolfe Let’s player videója alatt az első hozzászóló remekül értelmezi a látottakat, angolul tudóknak érdemes elolvasnia!

Nekünk hungaristáknak kötelességünk igaz férfiakat és nőket adni a nemzetnek, s leszámolni az átmeneti hangulatoktól vezérelt feminizmussal és meninizmussal, mert ahogy a nagy mondás is tartja, Wass Albert fordításában: 

„Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség.”

Kitartás! Az Úr vezessen minket!

Zöldinges.net – K.D.

Korábbi cikkek