Egy átlagember élete

Sokszor hallom azt a szót, hogy „célok”. De valójában ez mit is jelent számunkra? Egy luxusautó megszerzése? Munkahelyen való előrelépés? Tekinthetjük-e ezeket valódi céloknak? 

Egy átlagember ekképpen gondolkodik, és így formálja az életét, pusztán olyan materialista dolgokra hagyatkozik, melyek a saját kényelmét és vágyait kielégítik. Az önzetlenség tudata már kiveszett belőle, bizalmat nem kér és nem is ad, pusztán magán és szerettein kívül aligha érdekli bármiféle társadalmi/faji probléma vagy, hogy a politika palettán tudva azt, hogy szavazattal nem tehet semmit, mégis kényelmesen belemélyül meleg foteljába és elfogadja, hogy ez a rendszer a földbe tiporja évezredes múltját és hitét.

Lehet így is élni, elfogadni a „sorsunkat”, „úgysem tehetsz semmit ellene”. Mondja a több ezer magyar. De, ha elkezdünk gondolkodni és észrevesszük, hogy csak egy báb vagyunk a színházban, és felfogjuk a helyzet súlyosságát, figyelmeztetjük a magyar testvéreinket, függetlenül attól, hogy kire szavazott, milyen zenét hallgat, és ha egy embert legalább meggyőzünk, akkor az igazság már a győzelemhez vezető úton halad. Igenis emberről emberre kell haladni, és vissza kell állítani az ember és a természet közti harmóniát. 

És igenis mondjuk ki az igazat! Tudjuk, hogy ez az évtizedes trükkjük, hogy szellemi terrort alkalmaznak, aki másképp gondolkodik kiközösítik, és persze kellemetlen jelzőkkel illetik. Ne hagyjuk, hogy ez megakadályozzon minket az igazság terjesztésében. Nem a photoshoppal készített szuper-modern plakát lesz az igazi propaganda, hanem TE magad, ahogyan nap, mint nap cselekszel és segíted társadat! Légy TE a propaganda! Ha változtatni akarsz, először magadon kell elkezdeni!

Légy önzetlen nemzettestvéreidhez és ne hagyd, hogy bárki is ellenük fordítson! Mert, ha összefog magyar a magyarral, akkor valósul meg a valódi nemzeti összefogás, és ekképpen pedig a harcunk győzelme a Sátán ellen!

Isten legyen nemzetünkkel!

Zöldinges.net – Lengyel Béla

Korábbi cikkek