Nem hagyhatjuk!

                                            

A 888 cikkét olvasom elképedve. Újra és újra csak olvasom, de nem hittem volna, hogy még ezt is megmeri lépni akár a legautoriterebb liberális. A 888 beszámolója szerint Kaliforniában egy 16 éves fiút, miután összeszólalkozott a rendőrökkel, a bíróság nem pénzbüntetésre, vagy mondjuk felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, helyette a bíró a tinédzser „toxikus maszkulinitását” nevezte meg a probléma forrásaként és hormonkezelésre ítélte, melynek keretében 1 éven keresztül kellett ösztrogént szednie. Szülei tehetetlenek, fiukat hetente egyszer láthatják, kinek 11 hónap után kinőttek a mellei, viselkedése pedig megváltozott.

A cikk egész rövid, a történtek a tapasztalt ember számára is hallatlanok, ezért és Pozsonyi úr egy korábbi cikkében tett (teljesen jogos) észrevétele alapján döntöttem úgy, hogy elolvasom a forrásként megjelölt Los Angeles Times írását is. Mielőtt annak elemzésébe belekezdenék, álljon itt Pozsonyi egy teljesen más hírről alkotott, de releváns gondolatmenete: „Nagyon is jól tudja az Index, hogy az emberek jelentős része meg sem nyit egy cikket (Kihallgatták a nőt, akit rendőrautóra tepertek, miután áthajtott a piroson, 2020. júl. 13.), hanem a címből kiindulva károg, morog, szentségel, uszít, kommentel és fröcsög. Mert azt lejjebb, a sorok közt, a handabanda közé ékelve ők is elismerik, hogy „a biciklis nő nem volt hajlandó magát igazolni, hiába kérték a rendőrök, végül egy valótlan személy adatait adta meg”, „az egyik rendőr a kerékpár kormányánál fogva visszatartotta a nőt, aki erre bal kézzel a rendőr felé ütött”, „a biciklis azonban folyamatosan ellenállt, és az intézkedő rendőrt combon rúgta” stb.”

Szeretném leszögezni, lehetséges rosszul értelmezem a szöveg ezen szakaszát, de úgy látom, nem nyilvános a fiú letartóztatásának az oka, nincs szó rendőrökkel való összeszólalkozásról, viszont ez nem is fontos az ítélet kapcsán, a cikk pedig ezután további részletekkel szolgál. A tinédzsert két nappal letartóztatása után, az eastlakei javítóintézetben ODD rendellenességgel diagnosztizálták, ami lényegében egy erős hajlamot jelent az irritált és mérges magatartásra a hatalmi szervek irányába, (nekem csak tinédzserkori lázadásnak hangzik, persze nem értek hozzá, nem zárom ki, hogy annak egy kóros formája) viszont a CD, azaz conduct disorderrel szemben nem agresszívak általánosságban az emberek és állatok irányába, nem hajlamosak a garázdaságra, sem lopásra vagy megtévesztésre. Orvosi vizsgálatokat végeztek rajta, ami kimutatta, hogy a normálisnál némileg nagyobb a tesztoszteronszintje, ezek után ítélték kötelező hormonterápiára. Ezen a ponton tárja szét kezeit széles mosoly kíséretében a liberális, mondván nincs itt semmiféle megkülönböztetés, a 888 álszent módon kihagyja a részleteket, holott kifejezetten rendes a törvényhozás, amiért büntetés helyett kezelést nyújt a fiatalnak, ellenben a fasiszta gyakorlattal! Valóban könnybe lábad az ember szeme eme kegyelem láttán, kivéve, hogy nem, koránt sincs így! A módszer annyira tudományos és emberbarát, mintha mi elhatároznánk, hogy pszichológiai segítségnyújtás helyett a múlt hibáit követve sokkterápiát rendelünk el a homoszexuálisoknál! Persze nekik a pszichológus és pap közbenjárása is túl extrém, nem fogják fel, hogy a katolikus eljárás eltér az amcsi újprotestánsok agymenésétől, odáig pedig kiváltképp nem ér gondolkodásuk, hogy saját házuk tájékán söprögessenek, mint a gyerek drag queenek, a hormonterápia ideológiai okokból való használatának fokozatos elterjedése, stb. Felmerülhet a kérdés, miért hozakodtam elő ezekkel az extra információkkal és Pozsonyi gondolatmenetével, ha a 888 által megfogalmazott állásfoglalás ezek fényében is helytállónak bizonyul? Ennek három oka van:

  1. Erősen gyanítom, aki bele akarna kötni a 888 cikkébe, valószínűleg azt a következtetést vonná le a Los Angeles Times változatának elolvasása után, hogy a magyar sajtó szándékosan hagyta ki ezeket a részleteket, de ennek semmi értelme, lévén két pszichiáter is arról nyilatkozik benne, hogy a szemmel látható és ép ésszel felfogható mellékhatások mellett a kezelés még ronthat is alapállapotán, azaz az ODD-n. A sajtó szimplán lusta volt, nem feltétlen degradáló értelemben, én sem fogom a Los Angeles Times minden részletét idézni, ahogy régi lapszemléimben is a lényeget összesítettem és mellékeltem kommentárt, viszont szeretem az ellenoldal akár jogos kétségeit megcáfolni, s meglátásom szerint itt ez szükséges volt.
  2. A 888 ziccert vétett kifejezetten ezen részletek kihagyásával, mivel tökéletesen ábrázolja, hogy ez a döntés nem egy mentálisan beszámíthatatlan bíró agyszüleménye, hanem a szélsőliberális oldal szisztematikus férfigyűlöletének malma így őröl. Tudományra hivatkoznak, „biztos túl magas a tesztoszteronszintje” holott az orvosi lelet is bizonyítja, hogy az a megszokottnál csak némileg magasabb, arról nem is beszélve, hogy bizonyított tény, az alacsony tesztoszteronszint jóval magasabb arányban vezet irritált agresszióhoz, s végül depresszióhoz! Az ösztrogént felíró doktor, Danny Wang nem nyilatkozik az ügyben, az ítélet pedig kísérletként lett meghatározva. Gőzük sincs, mit művelnek ezzel a szerencsétlen emberrel, amit tovább erősít, hogy valójában (törvényellenes módon) nem tájékoztatták a szülőket a kezelés részleteiről, ők csak akkor tudták meg, mikor az egyik látogatás alkalmával az apuka meglátta a pirulákat. A 888 nem esett túlzásba, a helyzet tudósításuknál sokkal rosszabb, az olvasó nem akarja elhinni a leírtakat, de a Los Angeles Times-nak mérsékelten baloldali sajtótermékként nem áll érdekében hazudni a témában, ha pedig figyelembe vesszük, hogy Kalifornia az az állam, ahol 3 évvel ezelőtt a HIV betegséget tudatosan terjesztő egyének börtönbüntetését 8 évről (maximálisan) 6 hónapra csökkentették, míg mondjuk ha egy kórházi dolgozó a beteget nem a preferált nemén szólítja akkor 1 évre is rács mögé kerülhet… sajnos bármi elképzelhető.
  3. Pozsonyi úr hibát követett el, mikor Július 20-án keltezett írásában átvette Bohár Dániel úr egyik érvelését, de erről egy jövőbeni cikkemben fogok értekezni.

Láthatjuk, a kultúrmarxizmus „áldásos” tevékenysége óta a liberalizmus egy olyan fekélyé duzzadt, ami nem csupán Istent, a természeti törvényeket, saját állítólagos értékeit, de lassan már egyenesen a valóság szövetét kívánja elpusztítani, Max Stirner és az Angszoc iszonytató szerelemgyermekeként.

Testvérek, tisztaszívű honfitársaim! Cselekednünk kell, nem hagyhatjuk, hogy démoni erők elpusztítsák civilizációnk még megmaradt kincseit, nem hagyhatjuk, hogy a hazugságok és félreértések kusza hálója továbbra is megosszon minket, ellen kell állnunk ennek a pusztító mételynek, hogy a következő generációnak egyáltalán legyen lehetősége megválasztani saját jövőjét! Tisztelettel szólítom az összes érintett szervezetet és magánembert, ne hallgassunk tovább, de ne is csak szánkat és a billentyűzetet koptassuk, akinek van rá lehetősége menjen ki az utcára tiltakozni a (remélhetőleg elmaradó) Budapest Pride ellen augusztus 22-én, hogy ellent mondhassunk a a természetes szexuális irányultságok elferdítésének, mely után, ha sikerrel járnak rávetik ördögi karmaikat a nemi identitásra, szétkaszabolják a valóság szövetét, amihez nyugaton már igen közel járnak

Szent Ákos, te egykor lázadó népek ellen harcoltál, Jézus Krisztus ügyedet győzelemre vitte, de Hadrianus császár megvetette az igaz hitet. Akár téged a császár, úgy minket a világ vet meg, mi mégis megmenteni akarjuk, mert nincs szükségünk babérokra, csupán küldetésünket akarjuk véghezvinni, ahogy azt Te is tetted katonához méltó módon, becsülettel. Könyörögve kérünk téged, vezess minket a reménytelennek tűnő harcban, légy akaraterőnk mikor megtörnénk, bátorságunk mikor meghátrálnánk, fegyelem mikor elvesztenénk az irányítást magunk felett. Ne adj nekünk földi javakat, megbékélést a földöntúli ellenséggel, se megelégedést, csakis Krisztus Urunk szolgálata lebegjen szemeink előtt egészen halálunk pillanatáig!

                                                                                        Ámen

Zöldinges.net – K.D.

Korábbi cikkek