„Ők lettek a szélsőségek, de soraikba büszkén lépek!”

„Ami a nőnek a szépítőszer, a férfinak az edzés: az a mozgalom számára az üldözés: szép lesz, erős lesz.”

Szálasi Ferenc

A minap történt, hogy a Légió Hungáriánál tiszteletét tette a nemzeti kormány regnálása alatt a rendőrség, az Auróránál történt incidens miatt. Légió Hungária tagokat állítottak elő, rabosították őket és légiós tulajdonokat koboztak el.

Ezt írjuk le újra. Tehát, a rendőrség előállított légiósokat, amiért ők erődemonstrációt tartottak egy szélsőbaloldali drogtanyánál. Mindezt egy nemzeti kormány regnálása alatt. Ha ez nem elég bizonyíték a Fidesz utilitarista és populista kormányzása mellett, akkor nem tudom mi lehet az.

A Légió közleménye az esettel kapcsolatban itt érhető el.

A témához kapcsolódva meg kell említenem a Nacionalista Zónán megjelent kiváló írást, ami az Auróránál történtek utáni események okát elemzi, és világít rá arra, hogy azok a bizonyos szálak hogy és hol is érnek össze.

Az írás itt olvasható el.

Visszakapcsolva, ez az akció csak egy újabb visszacsatolás, hogy az irány jó. A Zöldinges szerkesztősége teljes válszélességgel áll ki a Légió mellett.

Kitartás Testvérek! Legyen erőtök végigvívni a harcot! Ránk számíthattok!

És most nem kimondottan a légiósókhoz szólok, hanem mindenkihez, aki hungarista vagy hozzánk közeli értékrendet képvisel. Megragadnám az alkalmat, hogy beszéljek egy kicsit a hasonló esetekről, elvonatkoztatva a Légiótól.

A mi erőnk az elhivatottságunkban rejlik. Abban, hogy akár az életünket is adnánk az értékekért, amiket vallunk. A mi harcunk lemondásokkal, és áldozatokkal teli.

Aki nagyravágyó és karrier célokat dédelget, annak nincs köztünk helye! Még most hagyjatok el minket, mert ha nem ti teszitek, akkor mi fogunk titeket kiátkozni és az sokkal fájdalmasabb lesz, mintha önként vonulnátok a felejtés ködébe.

Mi a névtelen hősök táborát gazdagítjuk, nem hírnévért, nem dicsőségért, hanem csak az Igazság szolgálatért tesszük, amit teszünk!

A mi utunk így hangzik:

Megyünk az árral szemben, aki elhagy, az áruló vagy gyenge! A vak többség mindig megtagad, az eszménk az elvünk megmarad!

A mozgalomban, az eszme szolgálatában eltöltött évek egyfajta rostaként funkcionálnak, aki nem alkalmas a feladatra, az ki fog esni. Ez a kiesés vagy gyengeség, vagy árulás formájában fog megmutatkozni. Nekünk pedig nem kellenek olyanok, akik nem elhivatottak, akik nem képesek az eszme szolgálata által megkövetelt áldozatok meghozatalára. Az árulókról pedig nem érdemes szót ejteni.

Készítsétek magatokat arra, hogy bármikor abban a helyzetben találhatjátok magatokat, hogy választanotok kell a jólét, a könnyed boldogulás, a biztonság, az élet, vagy az eszmehűség között. Gondold végig mi az, amivel rendelkezel az életben, gondold át mennyit is jelent az számodra. Majd tedd fel magadnak kérdést: képes lennék mindezt feláldozni a hűség oltárán?

Itt könnyebb igent mondani, viszont annál nagyobb szégyen lesz ez az igen, ha a tettek végül nemként végződnek.

Ne feledjétek, az Örök Bíró minden vádpont alól felmentést fog adni, amit az istentelen rendszer aggatott rátok. De a gyengeség és az árulás súlyos bűn.

Úgy éljétek életeteket, hogy mikor Isten előtt majd megálltok, elmondhassátok:

„Ich bereue nichts!”

Zöldinges.net – Bognár Albert

Korábbi cikkek