Kiállunk a Légió Hungária mellett! (korrigált)

Hatalmas sivalkodás fogadta a Légió Hungária október 23-i vonulását, ill. az azt megelőző Auroránál tett látogatásukat. Persze ez már úgy került leközlésre, hogy megrohamozták a helyet és neonáci szimbólumokat fújtak a falra. Természetesen, ezek a neonáci szimbólumok már nem jelentek meg fotó formájában a cikkekben, ezáltal bizonyítva azok meglétét. De hát minek is, az embereknek elég annyi, ha a független, objektív újságírók azt mondják ott volt, mert akkor ott volt. Ez a Csernobil sorozatból ismert grafitos jelenet inverze. Aki látta, tudja miről beszélek „nem láthatsz grafitot, mert nincs ott” (narrátor: a grafit ott volt), jelen esetünkben pedig „nem nem-láthatod a neonáci felfújásokat, mert ott voltak”.

A liberálisok sipákolása nem meglepő, már-már várt eredmény, ilyen esetekben ugyanis nyugtázzuk, hogy igen, valamit jól csinálunk. Én személy szerint sértve érezném magam, ha nem kapnék egy nácizást, mert az azt jelentené, hogy valamit elcsesztem.

Viszont ez megtörtént:

„Rengetegen vannak a légiósok, akik a körúton vonulnak a Corvin közhöz. Azt skandálják: “Égjen a tűz, lobogjon a láng, harcolj velünk! Harcolj velünk!” Brutális és ijesztő látvány, ahogy hármas-négyes rendezett sorokban mennek. “Húzzatok haza!” – üvölti egy merész nő a villamosról. “Itthon vagyunk! Itthon vagyunk!” – válaszolja rá ordítva a tömeg.”

írta az index.

Nem nagyon kívánok erről többet mondani, mert nem lehet ezt hova ragozni. Pozitív visszacsatolást kaptunk, hogy amit csináltunk, azt jól csináltuk. (Természetesen itt nem akarom az LH-tól elvenni a megérdemelt elismerést, csak általánosságban beszélek, vonatkoztatva a 23-i eseményekre)

Beszéljünk bővebben az Auróránál történtekről, mert leginkább az volt, ami átlépte az ingerküszöböt.

A Légió közleménye a történtekről itt olvasható.

Ami szomorú benne, hogy az állítólagos jobboldal lement kutyába, és elkezdett elhatárolódni az akciótól, elítélni azt, hisz csöppet sem demokratikus. Írt erről VBT, meg a huszárvágás, ami az Identitás Generációhoz köthető. Mindkét írásnak az a lényege, hogy ez egy nem méltó cselekedet, egy demokráciában ilyet nem szabad, meg érvekkel kell győzni, nem pedig garázdasággal.

Alapvetően tudnunk kell, hogy egy cselekedetet nem csak a pozitívjog szempontjából kell vizsgálnunk, hanem a természetjog szerint is. A természetjog az Isten által kinyilatkoztatott törvény, ami a Tízparancsolat. Ez Isten abszolút tekintélye által nyer igazolást, általa jó és igaz. A pozitívjog pedig egy állam által megalkotott jog, amit az állam az állami tekintélyével tartat be. Viszont, mivel a természetjog az Atya, Fiú, Szentlélek Istentől származik, így a világi törvények, vagyis a pozitívjog felett áll. Ezen értelmezés szerint, ha a pozitívjog ellene megy a természetjognak, akkor a természetjog, ami meghatározza egy cselekedet helyességét, mert a pozitívjog egy nálánál magasabb rendű törvény ellen vét. Vagyis, ez nem jelent mást, mint azt, hogy ha elégetnék egy szivárványzászlót, ami az LMBTQ mozgalom egyik szimbóluma, hiába vétetettem a cselekedet által az állam törvénye ellen, garázdaság/rongálás és/vagy gyűlöletből elkövetett bűncselekmény tárgyában csak az állam előtt vagyok bűnös.

Az LMBTQ mozgalom megléte, annak a társadalomban társadalmi/politikai tér biztosítása vét a 6. parancsolat ellen. Hiszen lehetőséget ad az erkölcstelenség képviseletére, védelembe vételére, propagálására. Minden fellépés, ami ezen szervezetek ellen irányul, azok jelképeit pusztítja el a természetjog szerint egy helyes cselekedet, mert Istent szolgálja.

Ugyanakkor, a jobboldal mindig azért veszíti el a harcot a baloldallal szemben, mert elfogadja annak játékszabályait, nem meri átlépni a baloldal szabta határt, ami meghatározza, mit lehet, meg mit nem. Ha pedig jön valaki, aki elég merész és bátor ahhoz, hogy ezt megtegye és nem hajlandó a baloldal szabta keretek közt játszani, bocsánat bohóckodni, akkor gyorsan jön az elhatárolódás, hisz meg kell mutatni, hogy mi nem olyanok vagyunk, mi betartjuk a szabályokat.

Na, ennek most vége lett! A Légió megmutatta, hogy van más módja is a nemzetrontók elleni harcnak, hogy egyáltalán nem kell semmilyen keretnek megfelelni, amit a baloldal szab meg.

Eddig tűrtük, hogy gyalázzák Istent, hitünket, nemzetünket. Legutóbb Nagymagyarországot ábrázolták szivárvány zászlóval.

Kérdem én: nekik mindent szabad?

Eddig, és ne tovább! Az Auróra elleni akciónak nem volt más célja, mint megmutatni, hogy ez volt az utolsó, véget értek a „boldog békeidők”. Hiszen minden tett következményekkel jár, „ha k#rvának állok, ne csodálkozzak, ha megb@sznak.”

A Légió Hungáriának adott a lehetőség, most megmutathatja, hogy csak egy újabb mozgalom lesz, ami megpróbálta, vagy ő lesz, aki véghezvitte.

Zöldnges.net – Bognár Albert

Korrekció:

Cikkünk megírása után eljutott hozzánk a hír, hogy a Huszárvágás már nem az Identitás Generáció alá tartozik, ugyan IG-s projektnek indult, de már nem az. – szerk.

Korábbi cikkek