Ezentúl adótok 1%-ával is támogathattok bennünket!

Mérföldkőhöz érkezett a Zöldinges csapata. Nagy alázattal és testvéri szeretettel jelentjük be minden támogatónknak és olvasónknak, hogy 2020. márciusától a Zöldinges szerkesztőségének kezelésében áll a Pax Hungarica Mozgalom egykori alapítványa.
A Szabad Szellem – Magyar Kultúra Alapítvány megalakulása óta az előremutató hazafias törekvések támogatását tűzte ki célul, és ez ezután sem lesz másképp. Az utóbbi években leginkább könyvkiadások jelentették az alapítvány fő tevékenységét. Hiánypótló munkák jelenhettek meg gondozásában, így Retkes Tamás – Budapest Hősei című nagysikerű történelmi regénye; Tudós-Takács János filozófiai alapműve, Az igazság szabaddá tesz; dr. Dömölki János monumentális monográfiája a szabadkőművességről; legutóbb pedig egy politikával átszőtt romantikus regényt adott ki Rachel és a szerelem címmel.

A 2020-as esztendőben az adománygyűjtési időszak kezdetével új kihívások várnak ránk, így szükségesnek éreztük egy teljesen új arculat megalkotását az alapítvány számára. Természetesen a tartalom nem változott, hiszen idén is érkezik olvasnivaló, mégpedig hármas könyvbemutató formájában a járványhelyzet elmúltával.

Idén hosszú évek után végre nyomtatásban is olvashatjuk Retkes Tamás író, történész: A felemelt zászló című regényét, melyben a rendszerváltás idején kibontakozó skinhead szubkultúrába, és a hungarizmus újjáéledésének korába csöppenhetünk bele.

Dömölki Jánosról tudhatjuk, hogy ha ő ír valamit, az mindig grandiózus. Idén sem lesz ez másképp, hiszen többszáz oldalas történeti forrásmunkájával bepillantást enged a nemzetrontó, vallásellenes irányzatok boszorkánykonyhájába.

Kutatási projekttel is készülünk, ám ennek témája még maradjon rejtve. Célunk szakmai igényességű munkák kiadása a továbbiakban is.

Terveink készek, szemeinkben elszántság, szívünkben tűz.

Alapítványunkat támogathatod Ügyfélkapun keresztül, vagy papír alapon is.

Adószámunk: 18070266-1-41

Csatlakozz a kultúrharchoz!

Zöldinges Szerkesztőség

Korábbi cikkek